Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-سیزدهمین دوره فوتبال زنان جام ملت‌های اروپا - یورو 2022 - در انگلیس ادامه یافت.
به گزارش خبرگزاری آریا، در این رقابت‌ها 16 تیم حضور دارند و این مسابقات به علت پاندمی کرونا با یک سال تاخیر برگزار شد.
نتایج و برنامه مسابقات به این شرح است:
 گروه یک:
اتریش 2 - 0 ایرلندشمالی
انگلیس 8 - 0 نروژ
- تیم انگلیس با 6 امتیاز در صدر است و صعود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم‌های اتریش و نروژ با 3 امتیاز دوم و سوم هستند و تیم ایرلندشمالی بدون امتیاز چهارم است.
 گروه دو:
دانمارک 1 - 0 فنلاند
آلمان 2 - 0 اسپانیا
- تیم آلمان با 6 امتیاز در صدر است و صعود کرد. تیم‌های اسپانیا و دانمارک با 3 امتیاز دوم و سوم هستند و تیم فنلاند بدون امتیاز چهارم است.
گروه سه:
- چهارشنبه 22 تیر:
سوئد - سوئیس
هلند - پرتغال
- پرتغال، سوئیس، هلند و سوئد با یک امتیاز اول تا چهارم هستند.
 گروه چهار:
- تیم فرانسه با 3 امتیاز در صدر قرار گرفت و تیم‌های ایسلند و بلژیک با یک امتیاز و به علت امتیاز انضباطی دوم و سوم هستند. تیم ایتالیا بدون امتیاز چهارم است.
- در دوره قبل در سال 2017، تیم‌های هلند و دانمارک اول و دوم شدند و تیم‌های اتریش و انگلیس در رده سوم مشترک قرار گرفتند.
- جام ملت‌های زنان اروپا هر 4 سال یک بار برگزار می‌شود، تیم آلمان با 8 قهرمانی رکورد دار است و تیم‌های نروژ با 2 طلا 4 نقره و 3 برنز دوم و سوئد با یک طلا 3 نقره و 4 برنز سوم هستند. تیم هلند با یک قهرمانی و یک سومی در رده چهارم جای گرفت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۲۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • برگزاری کنفرانسی برای مهار مهاجران در دانمارک
  • پیشنهادهای بزرگ به بایرن مونیخ؛ پپ گواردیولا را برگردانید!
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • ابراهیم پشت‌کوهی با «مکبث زار» به آلمان می‌رود
  • سیمون مارسینیاک، داور جدال حساس رئال مادرید و بایرن مونیخ
  • هشدارهای آمریکا درباره سفر به آلمان جدی شد
  • پایان کار ملی‌پوشان تفنگ ۱۰ متر/ نجمه خدمتی بیست و چهارم شد
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد